6 Tinder ervaringen van gebruikers. Tinder try zonder twijfel de meest gebruikte internet dating app van Nederland.

 • Ik had veel liefdesverdriet van een jongen pass away het met me uit had gemaakt. Een beetje in een emo-bui opende ik Tinder rond 1 uur snachts en een jongen bood me personally aan om bij hem langs te komen en bij hem te slapen. Ik vond hem erg leuk en we hadden een hele goede klik. Hij had alleen geen interesse in mij dus het bleef bij pass away ene avond.
 • Leuke jongen waar ik nog een tijdje communications mee heb gehad en op de eerste time gender mee got. Ik voelde niet echt een klik en het was niet alsof de vonk oversloeg.
 • Honderden profielfotos found karpers en ontblote bovenlichamen pass away immediate al een swipe naar rechts kregen
 • Een hele rits aan kansloze Senior dating review jongens die came across verkeerde versierpogingen en slechte openingszinnen hun kruit al verschoten bij het eerste communications.
 • De leuke gast waar je nooit iets van hoort; ontzettend irritant. Doordat je zo ontzettend veel mensen tegenkomt via de software are de verplichting weg om moeite te gaan steken in elk gesprek. Dat zorgt ervoor dat je soms een hele hoopvolle complement hebt, maar nooit een berichtje terug krijgt of een saai gesprek hebt.
 • Afgelopen month een jongen ontmoet waar ik ontzettend leuke chemie mee heb. We hebben echt een leuke klik en ik heb het idee dat de vonk al is overgeslagen. Deze times hebben we een day geplant staan en ik heb er onwijs zin in.
 • Ik kreeg geen enkele reactie Jan Paul (30 jaar)

  free dating sites in georgia

  Ik heb de app een keer ge?nstalleerd. Een uurtje doorway alle profielen heengebladerd. Ik denk dat ik 75 van de 100 vrouwen naar links heb geswiped. Een paar dagen later bedacht ik me personally dat ik geen enkele reactie got gehad. Ik realiseerde myself dat ik fulfilled mijn voorkomen niet veel succes zou hebben op dit soort applications. Sindsdien niet meer geprobeerd.

  Een hele leuke manier om found mensen in contact te komen Josefien (22 jaar)

  Ik heb er ongeveer 4 maanden opgezeten en ik denk dat mijn ervaring wel wat anders was dan anderen. Ik heb denk ik zon 50 mensen gesproken via Tinder. Met de een had ik langere gesprekken dan met de ander.

  Uiteindelijk hoor je veel over slechte verhalen van mensen pass away worden lastig gevallen, maar van de 50 gesprekken heb ik maar 2 of 3 mensen ontmoet pass away vervelend waren. De meesten waren aardig maar uiteindelijk waren er bepaalde karakter eigenschappen pass away niet overeenkomen of er ended up being gewoon geen klik. Wel vond ik het echt een hele leuke manier om satisfied mensen in touch te komen. Daardoor voelde ik me personally meer gewaardeerd en betrokken bij de maatschappij. Zeker omdat ik in een moeilijke periode zat waarbij ik veel eenzaam got en web mijn vader have verloren.

  Een serieuze relatie vond ik uiteindelijk niet via de app, maar het ended up being wel een leuke tijd. Voor sommige mensen denk ik dat het zeker kan werken om via Tinder een relatie te vinden.

  Het hele systeem voelt erg onnatuurlijk. Ik heb de app na een aantal weken verwijderd. Myrthe (27 jaar)

  40 year old woman dating 20 year old

  Waarom installeerde je Tinder?

  Ik got internet verhuist naar een nieuwe stad waar ik nog weinig mensen kende. Ik have nog nooit Tinder aangemaakt en zag het als een goede manier om nieuwe mensen te leren kennen. Daarnaast ended up being ik ook gewoon heel nieuwsgierig.

  Wat waren je verwachtingen?

  Ik wist eigenlijk niet echt wat ik kon verwachten. Ik heb wel veel moeite gedaan om mijn profiel te optimaliseren omdat ik mezelf op een leuke en originele manier wilde presenteren. Ook besteedde ik meer tijd dan de gemiddelde gebruiker (denk ik) aan het bekijken van een profiel voordat ik iemand een swipe gaf.

  Hoe was jouw ervaring?

  Ik denk wel ok. Ik got een paar schedules perish eigenlijk wel prima gingen: prima gesprekken, weinig ongemakkelijkheid en geen finally van intimidatie, stalkers of andere creeps. Over het algemeen got iedereen aardig als ik een gesprek fulfilled ze got (soms wel vreemde berichten, maar hier antwoordde ik niet op). Waarom dan toch de app verwijderen? zou je waarschijnlijk zeggen. Back simpel. Ik vond het hele systeem erg onnatuurlijk. De manier van matchen op foundation van uiterlijk en binnen een aantal seconden of minuten een oordeel over iemand vellen beviel me personally gewoon niet. Ik denk dat het voor veel anderen een goede manier was om (vrijblijvende) contacten op te doen, maar voor mij werkte het toch niet helemaal.

  Bekijk ook deze gerelateerde artikelen

 • 5 nadelen van Tinder
 • 5 guidelines voor Tinder gesprekken
 • Online dating via Tinder, werkt het of niet?
 • De beste Tinder openingszinnen
 • De beste Tinder methods
 • Tinder alternatieven: 7 datingsites pass away beter zijn dan Tinder
 • 6x Dit moet je weten over het Tinder Paspoort
 • Dit artikel is actually onderdeel van ons dossier over Tinder. Klik hier om alle artikelen over Tinder te bekijken.